Ülkemizde özellikle pandemiden sonra internet sitelerinden alışveriş hat safhaya çıktı.
Pandemi bitse dahi vatandaş internet sitelerinden alışverişe hala devam ediyor. Ülkemizdeki Kargo şirketlerinin araçları ilçemizde heme hemen her gün mahalle ve sokaklarda kargo dağıtıyor.
Fakat kargosunu alan vatandaş iade etmek istediğinde bu sefer sokak sokak kargo arabası arıyor. İadesini verebilirse ne ala, vermezse ertesi gün yine koşturmaca, sokak sokak kargo aracı takip ediyor.
Nihayet ilçemize Aras Kargo firması bir şube açtı. Artık sokak sokak kargo aracı aramaya son. İlçemiz Fevzi Çakmak mahallesi Ünlü Türk caddesi no 26’da hizmete giren Aras kargo firması hem gönderi alıyor hem de dağıtım yapıyor. Artık acelesi olan kargonuzu araç beklemeden şubeden alabilirsiniz.
İlçemizde zaten bir kargo firması olması gerekiyordu. Boğazlıyan Aras Kargo bayi işletmecilerine teşekkür ediyoruz. İlçemzdeki büyük bir eksikliği giderdiler.
Yöre haber gazetesi olarak Aras Kargo’yu ilçemize getiren işletmecilere teşekkür ediyoruz.
Haber Özge Beker
