Anasayfa / Sarıkaya / HZ. AİŞE KURAN KURSU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

HZ. AİŞE KURAN KURSU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

İlçemizde  yapımı devam eden 86  yataklı hafızlık kız kuran kursu kaba inşaatı geçen sene tamamlanmıştı, inşaatın sıva, fayans,alçıpan gibi işlemlerinin yapımına inşaat sezonunun açılmasıyla başlandı.

Yapılan çalışmaları yerinde görmek için İlçe Kaymakamımız Yasin ÖZCAN, Belediye Başkanımız Ömer AÇIKEL, Garnizon Komutanı Adem Yeleğen , Emniyet Müdürü Fatih Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Atilla Şahin, Ak Parti İl Genel meclisi üyesi Murat Yıkılmaz, Dursun Tuncer ve MHP’li İl Genel meclis üyesi Abdullah Güngör’ün katılımıyla  inşaat alanında inceleme yapıldı.

İlçe Kaymakamımız Özcan’a ve katılımcılara , İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR tarafından inşaatla ilgili bilgilendirmeler yapıldı. İnşaatın bundan sonraki aşamalarla ilgili olarak yaklaşık 600 bin TL paraya ihtiyaç olduğunu belirten Müftü Kayar, hedeflerinin 2016-2017 eğitim ve Öğretim döneminde kursu hizmete açmak olduğunu belirtti. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar  Sarıkaya halkının hayır sever olduğunu, yapmış oldukları bağışlarından ,desteklerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirtti. Müftü Necmettin Kayar Sarıkaya halkının yapılan Kuran Kursu inşaatına destek çıktığını sahiplendiğini belirtti. İlçe Kaymakamımız Yasin Özcan ise yapılan yardımları Müftü Kayar’dan dinledikten sonra memnuniyetini belirterek, Sarıkaya halkının yardımsever olduğunu ve bu binayı Allah’ın izni ile bitireceklerini ifade etti. Müftü Kayar da Kaymakam Özcan’a her türlü yardımlarından dolayı teşekkür etti. Sarıkaya Belediye Başkanı Av.Ömer Açıkel ise bu tür yardımlarda Belediyenin ve kendisinin hazır olduğunu söyleyerek yardıma hazırız dedi. Katılımcılarda aynı görüşte olduklarını ifade ederek Gazetemiz aracılığı ile Hayır sever Sarıkaya halkına ve Müftü Necmettin Kayar’a teşekkür etti.

 

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

RAMAZAN BÜTÜN BEREKETİYLE GELDİ

Bizleri yine rahmet, bereket ve mağfiret iklimi Ramazan ayına kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Oruç, iftar, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.