Anasayfa / Güncel / “KAYAPINAR İSTİKLAL İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ HATIRA ORMANI” OLUŞTURULDU.

“KAYAPINAR İSTİKLAL İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ HATIRA ORMANI” OLUŞTURULDU.

DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ ve ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA
Cumhurbaşkanımızın “Geleceğe ve Cumhuriyete Nefes Ol” sloganı ile başlattığı programa, Kayapınar İstiklal Ortaokulu Ailesi olarak, okulumuz arazisinde; “ KAYAPINAR İSTİKLAL İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ HATIRA ORMANI” oluşturuldu.
Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kayapınar İstiklal İlkokulu bahçesine 400 adet çam, yeşil ladin ve sedir fidanı dikimi gerçekleştirildi.
Ağaç dikim törenine Çayıralan Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Ayfer TAŞELİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürleri, Veliler, Öğretmenler, Kayapınar Mahalesi Muhtarı Cihan BOZDEMİR ve Fatih Ortaokulu ile Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri katıldı. Fidanlar, öğretmen ve öğrenciler tarafından okulun bahçesinde açılan çukurlara teker teker yerleştirildi.
“Geleceğe ve Cumhuriyete Nefes Ol” sloganı ile toprakla buluşturulan fidanlara ilk can suları minik eller tarafından verildi.
Dikim etkinliği sonrası Çayıralan Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Ayfer TAŞELİ ve ekibi tarafından öğrencilere hediye olarak şapka ve fidan dağıttı. HABER MERKEZİ

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

FIRINLARA DENETİM

Sarıkaya Belediyesi Zabıta ekipleri Sarıkaya’da faliyet gösteren fırınlara denetim yaptı. Sarıkaya belediyesi zapıta ekipleri denetlediği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.