Anasayfa / Sarıkaya / MHP KARARGÂHINI AÇTI

MHP KARARGÂHINI AÇTI

MHP Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel’in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Sarıkaya’da gerçekleştirilen açılış törenine MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef de katıldı. Sarıkaya’da yaptığı hizmetlerle vatandaşların sevgi ve sempatisini kazanan Açıkel, seçim irtibat bürosunu açılışında Sarıkaya halkına hitap etti. Başkan Açıkel, iktidar mensuplarının 5 sene önce ilçeyi başka partinin alması durumunda hizmet gelmeyeceği yönünde konuşmalar yaptığını hatırlatarak, “Lakin hizmetlerin nasıl geldiğini hep birlikte gördünüz. Biz birçok hizmeti çok şükür sizlerle birlikte devreye soktuk” dedi. Ömer Açıkel, 5 sene içerisinde belediyenin borçlarını da ödediklerini vurgulayan Açıkel, “İlçemize doğalgaz getirdik, makam aracını dahi almadık, onua ayrılan parayla bu ilçeye üç tane minibüs aldık. Türkiye’de ücretsiz servis hattı yapan tek belediye olduk” şeklinde konuştu. MHP Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel’in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Sarıkaya’da gerçekleştirilen açılış törenine MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef de katıldı. Sarıkaya’da yaptığı hizmetlerle vatandaşların sevgi ve sempatisini kazanan Açıkel, seçim irtibat bürosunu açılışında Sarıkaya halkına hitap etti. Başkan Açıkel, iktidar mensuplarının 5 sene önce ilçeyi başka partinin alması durumunda hizmet gelmeyeceği yönünde konuşmalar yaptığını hatırlatarak, “Lakin hizmetlerin nasıl geldiğini hep birlikte gördünüz. Biz birçok hizmeti çok şükür sizlerle birlikte devreye soktuk” dedi. Ömer Açıkel, 5 sene içerisinde belediyenin borçlarını da ödediklerini vurgulayan Açıkel, “İlçemize doğalgaz getirdik, makam aracını dahi almadık, onua ayrılan parayla bu ilçeye üç tane minibüs aldık. Türkiye’de ücretsiz servis hattı yapan tek belediye olduk” şeklinde konuştu.  GELMEZ DEDİLER GETİRDİK
“2014 yılında bu çocuk ne yapacak dediler’ diyen Ömer Açıkel, “Yav bu çocuk ne yapacak. İktidardan değil. İktidardan olmazsa bu memlekete hizmet gelmez. İktidardan bir Belediye Başkanı seçmezsek bu memlekette hastane açılmaz. Bu memlekete emniyet müdürlüğü binası, adliye sarayı yapılmaz. Bu memlekette SGK binası yapılmaz. Bu memlekete doğalgaz gelmez. Ömer Açıkel’de işçinin parasını ödeyemez. Belediye zaten borç batağının içinde, altı ay sonra istifa eder gider dediler. O zaman bunları dediler. Bakanlar gelip burada bunları söylediler. Neredeyse Bakanlar Kurulu toplantısı burada yapılacaktı.  Bir Cumhurbaşkanı gelmedi. Gelmez dediler, gelmez dediler. Bu memlekete doğalgazı Ömer Açıkel getirdi. Ben muhalefette iken onlara boyun bükmedim. Şimdi iktidardayım Allah’ın izni ile hiçbirine boyun bükmem” dedi. “BORÇLARINI ÖDEDİK”  Geçmiş dönemden kalan borçları ödediklerini anlatan Ömer Açıkel, “Aldığımız paranın yarısı ile onların dönemlerinde kalan borçları ödedik” ifadelerini kullandı.“SİZLER VARSINIZ” Açıkel, “Cemil Çiçek, Bekir Bozdağ, Taner Yıldız, Abdülkadir Aksu, Yaşar Öztürk, Abdülkadir Akgül, 550 Milletvekilinin iki tanesi Sarıkayalı, iktidarda on yıl AK Partili Belediye Başkanı. 5 yılda yaptıklarımız ben saymakla bitiremedim. Ömer Açıkel’in arkasında bir tek Allah ve sizler varsınız” diye konuştu. “HİZMET ETMEK İÇİN GELDİM”
Hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu dile getiren Ömer Açıkel, “Ben kendi aracımı Sarıkaya Belediyesine hibe ettim. Makam aracına vermediğim para ile üç tane minibüs aldım. Bugün Türkiye de başka bir Belediye’de yok. AKP, CHP ve MHP’nin yönettiği hiçbir belediye de yok. Bugün ücretsiz servis hizmeti veren tek belediyeyiz” şeklinde konuştu. “BİR DAHA İNMEZ”  İktidar baskısı ile Ömer Açıkel’i devirmek istediklerini belirten Ömer Açıkel, “Biz de bir söz var. Bir kere kalkan bayrak, bir daha inmez” dedi. MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef de, Ömer Açıkel’in Türkiye’de örnek gösterilen bir belediye başkanı olduğunu hatırlattı. MHP’li Sedef, 5 sene önce Yozgat’ta üç hilalli tek ve yalnız belediyenin Sarıkaya olduğunu belirterek, “Artık merak etmeyin. Sarıkaya ve Ömer Açıkel dünkü gibi sahipsiz ve yalnız değil. Ben Yozgat milletvekili olarak her zaman Sarıkaya’nın ve Ömer Başkan’ın yanındayım. Allah’ın izniyle Yozgat’ta aramıza yeni MHP’li belediyeler de katılacak ve biz Yozgat’tan ülkücü belediyecilik anlayışını tüm Türkiye’ye bir kez daha göstermiş olacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

BAŞKAN ÖCAL KUPAYI SARIKAYA ADINA ALDI

Sarıkaya Belediye Spor şampiyon olduktan sonra geçen hafta kupayı aldı. Şampiyonluk kupası sonrası heyecanlı anlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.