Daha önce gazetemizde de haber yapmıştık. Hisarbey köyünde 50 küçük baş hayvanı kurtlar telef etti diye.
Gazetemizi arayan Hisarbey köyünden Şükrü Aydoğan Whatsapp üzerinden aşağıdaki notu gazetemiz idari Müdürü Mustafa Tek’e gönderdi. Yazıda hiçbir değişiklik yapmadan aynen siz okuyucularımıza sunuyoruz.
Ben Şükrü Akdoğan Yozgat Sarıkaya Hisarbey köyünde ikamet ediyorum.
Kendi çapımızda 2 kardeşim ve babamla küçükbaş üreticiliği yapıyoruz.
Birkaç ay önce 130 başlık sürümüzden 50 tane anaç koyunumuzu dağlık arazide kurt telef etti.
Bütün siyasi mercilere yardım talebinde bulundum zar zor 20 bin TL gibi yardım ettiler zor bir süreç geçirdik 2 yıllık emeğimiz heba oldu, her hangi bir olumlu sonuç alamadım.
Geriye kalan hayvanlarımızı sattık bu süreçte kullanarak bitiyor.
Üstüne yakın zamanda kardeşim Atila Akdoğan (32 yaşında zihinsel engelli) Akciğeri söndü defalarca da doktor tanıyı koydu Akciğer nakli olması gerekiyor dedi.
Şart koydu hastanın Nakil için Ankara’da 6 yıl sürekli olarak ikamet etmesi gereklidir diye söyledi.
Nakil bulunması tahmin 3 yıl ve Nakil sonrası en az 3 yıl gözetim altında kalacak. Şuan Ankara’da Kah pansiyon da bazen misafirhanede geçici olarak kalıyoruz.
Kardeşim kendi ihtiyaçlarını göremeyecek duruma geliyor. Sizden haber ve yardım etmenizi rica ediyorum. Dedi. İletişim 0545 931 97 99 Şükrü Akdoğan’ın notunu aynen paylaşıyoruz belki bu seçim döneminde bu garibanımızın yarasına melhem olacak bir siyasi çıkar. Haber Murat Yakışıklı