Anasayfa / Sarıkaya / YENİ YIL MESAJLARI

YENİ YIL MESAJLARI

ŞAHİN’den YENİ YIL MESAJI

Ak Parti Sarıkaya İlçe başkanı Atilla Yusuf  Kenan Şahin Yeni yıl dolayısıyla gazetemize bir yeni yıl mesajı verdi. Şahin Yeni yıl mesajında; Ülkemiz şu anda zor bir süreç geçirmektedir. Ülkemizin üzerinde dış güçler aracılığı ile oyunlar oynanmaktadır. Hükümetimizde bu oyunları bozarak kurulan tuzaklara düşmeme çabasındadır. Oynanan oyunlar sırf dış güçler tarafından sahnelenmeyip içimizdeki hainler de bu fırsatı gün bilip çeşitli oyunlar oynamaktadır. Terör belası ülkemizi zor duruma düşürmüştür. Zaman birlik olma zamanıdır. 2017 yılının barış dolu güçlü bir Türkiye’ye gebe olması dileklerimle tüm sarıkaya halkını yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.”dedi.

atilla

SARIKAYA ZİRAAT ODASI BAŞKANI
ŞEVKİ GÜNGÖR’ÜN YENİ YIL MESAJI

Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Güngör, mesajında, 2017 yılının bol yağışlı ve verimi bir yıl olmasını diledi.
2016’in çiftçi ve üreticilerin beklentileri tam olarak karşılamadığını belirten Güngör, şunları kaydetti:
“2016 yılı iyi başlamasına rağmen çiftçi ve üreticilerimiz için beklentilerin karşılanmadığı bir yıl oldu. 2017 yılının bereketli ve bol mahsüllü olması için Cenab-ı Allah’a dua ediyoruz. Her şeyin Allah’tan geldiğini biliyoruz ama bizde ürünümüzün verimli olması için tedbirlerimizi almalıyız. Çiftçilerimizden ricam Toprak analizlerini ihmal etmesinler. Toprağın ihtiyacına göre gübre kullansınlar. Yeni yılın tüm ilçe halkıma ve ülkeme sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

sevki-gungor

 

GÜLER’den YENİ
YIL MESAJI

S.S. Sarıkaya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Celal Güler yayınladığı yeni yıl mesajında şunları söyledi; “2017 yılının Yüce Türk milletine , Sarıkaya halkına hayır mutluluk ve bereket getirmesini dilerken, Sarıkaya’lı esnaf kardeşlerimizin ve üyelerimizin berketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini Cenab-ı Hak’ten dilerim.”dedi.

celal-guler

 

YIKILMAZ’den
YENİ YIL MESAJI

Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yıkılmaz gazetemize verdiği yeni yıl mesajında;
2017 yılının Türk halkına Yozgat ve Sarıkaya’lı vatandaşlarımıza hayırlı bereketli ve hizmet dolu bir yıl olmasını dilerim. 2017 yılında köy ve merkeze yapacağımız hizmetlere ara vermeden devam edeceğiz. Sarıkaya halkı her şeyin en iyisine layıktır.” Dedi.

murat-yikilmaz

 

 

DİNÇSOY’UN YENİ YIL MESAJI

CHP Sarıkaya ilçe Başkanı Hüseyin Dinçsoy yayınladığı yeni yıl mesajında; Terör ve çeşitli sıkıntılar yüzünden 2016 yılında ülkemiz zor durumlar yaşadı. Hele de bambalı hayin saldırılarda bir çok vatandaşımızı kaybettik. Bunun üzüntüsünü halen yaşamaktayız. İnşallah 2017 yılı terörün bittiği bir yıl olur. Ülkemiz refaha kavuşur. Terörden kurtulup hak ettiğimiz huzura kavuşuruz. Sarıkaya halkının da 2017 yılını şimdiden kutluyorum. Yeni yılın tüm ülkemize milletimize ve Saygıdeğer Sarıkaya halkına huzur mutluluk ve sadet getirmesini dilerim.”dedi.

huseyin-dincsoy

 

TEK’ten YENİ YIL MESAJI

Yöre Haber Gazetesi Kurucusu ve Genel yayın Yönetmeni Bahri Tek yeni yıl mesajında; “2017 yılının Tüm Dünya halkına huzur barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Ülkemizdeki bombalı eylemlerin de sona ermesi, terörün bitmesi dileklerimle, Sarıkayalı hemşehrilerimin yeni yıllarını kutlar birlikte nice yıllar geçirmemizi Yüce Allah’tan dilerim.”dedi.

100_1567

 

KARATAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ecz.Osman Turan Karataş yayınladığı yeni yıl mesajında; 2017 yılına sayılı günler kaldı, 2016 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. 2017 yılının tüm Sarıkaya halkına sağlık mutluluk ve bereket getirmesini dilerim. Bütün esnaf kardeşlerime de 2017 yılının bereketli ve hayırlı bol kazançlı geçmesini Cenab-ı Allah’tan Niyaz ederim. Dedi.

osman-turan-karatas

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

ACAR DONDURMA AÇILDI

Acar dondurma işletmecisi Yasin Aktan dondurmanın bir kültür olduğunu ifade ederek şunlarıkaydetti; “dondurmacılık bizim baba …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.