AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal, Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın öncülüğünde önemli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Karayolları Genel Müdürlüğü’nde yapılan görüşmeye Yerköy, Şefaatli, Kadışehri ve Aydıncık belediye başkanları ile Sarıkaya Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Taşdemir de katıldı.
Gerçekleştirilen ziyarette özellikle Sarıkaya’nın yol ve ulaşım alanındaki ihtiyaçları gündeme taşınırken, ilçede devam eden ve planlanan projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan’ın öncülüğünde Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek ilçemizin yol ve ulaşım taleplerini ilettik.
Özellikle Baran Caddesi’nin sıcak asfalt ile yenilenmesi, hastane yolunun sıcak asfalt çalışması kapsamına alınması ve Hasbek yolunun yenilenmesi konusunda ciddi mesafe kat ettik. İnşallah yeni sezonda bu çalışmaların hayata geçirilmesini planlıyoruz” dedi.
Öcal, Sarıkaya’nın ulaşım altyapısının güçlendirilmesi adına destek veren isimlere de teşekkür ederek, “Şehrimize ve ilçemize göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e, memleketimiz için her daim omuz omuza mücadele ettiğimiz TESKOMB Genel Başkanımız ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Akgül’e ve Yozgat Milletvekilimiz Sayın Süleyman Şahan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sarıkaya’da özellikle şehir içi ulaşımı rahatlatacak olan sıcak asfalt ve yol yenileme çalışmalarının yeni sezonda başlamasının hedeflendiği öğrenildi. Haber Murat Yakışıklı