Anasayfa / Güncel / DSİ YATIRIMLARI KARAYAKUP’TA İNCELENDİ

DSİ YATIRIMLARI KARAYAKUP’TA İNCELENDİ

Devlet Su İşleri (DSİ) Şube Müdürü Nurettin Şenol, AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal ve Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş, DSİ tarafından beldede yürütülen yatırımları yerinde inceledi.
Heyet, Karayakup Mahallesi’nde başlayacak olan beton kanal ıslahı projesi üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, Terzili Mahallesi’nin mezarlık bölgesinden gelen sel riskine karşı alınabilecek önlemler ve ilerleyen dönemlerde uygulanabilecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Talat İbiş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “DSİ Şube Müdürümüz Nurettin Şenol ve İlçe Başkanımız Ufuk Öcal ile birlikte DSİ’nin beldemizde yürüttüğü yatırımları yerinde inceledik. Karayakup Mahallemizde başlayacak olan beton kanal ıslahı projesi üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Terzili Mahallemizin mezarlık tarafından gelen sel felaketine karşı yapabileceğimiz projeler üzerinde çalışma yaptık. Kanal ıslah ve ayıklama çalışmalarının Karayakup Mahallemize kadar devam etmesi yönünde karar aldık. Devam eden projeleri değerlendirip ihtiyaçları sahada tespit ettik. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Müdürüme ve Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.
AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal ise yaptığı değerlendirmede, “DSİ Şube Müdürümüz Nurettin Şenol ve Karayakup Belediye Başkanımız Talat İbiş ile birlikte, DSİ’nin beldemizde yürüttüğü yatırımları yerinde inceledik. Devam eden projeleri değerlendirip ihtiyaçları sahada tespit ettik. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. Haber Murat Yakışıklı

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Sarıkaya SGK Müdürlüğü: “Sigortasız Çalıştırmak Hem Çalışana Hem İşverene Zarar Verir” Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.