Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Sarıkaya FizikTedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu için öğretim görevlisi ilanına yeniden çıkılmış olması hakkında Rektör Karadağ’a teşekkür etti.
“Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu’nun hizmete açılması için boş kalan 1 kişilik öğretim görevlisi kadrosuna ihtiyaç olduğunu ve tahsis edilen bu kadro için yıl sonu gelmeden yeni bir ilana çıkılması gerektiğini aksi takdirde iptal olacağını 10 Aralık tarihinde sayın rektöre iletmiştim.
17 Aralık itibariyle Bozok Üniversitesi’ne 21 adet öğretim üyesi alımı için ilana çıkılmıştır. Sarıkaya için ise 1 adet Fizik Tedavi alanında doktorası olan ‘Doktor Öğretim Görevlisi’ alınacaktır. Bu kadro iptal olmadan ilana çıktığı için Bozok Üniversitesi Rektörü Sayın Ahmet Karadağ’a teşekkür ederim. Sarıkayalılar öğretim görevlilerinin ve öğrencilerin biran önce eğitime başlamalarını sabırsızlıkla beklemektedirler”dedi.