Anasayfa / Güncel / HASBEK GÖLETİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

HASBEK GÖLETİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Yıllardır yapımı beklenen Hasbek Göleti projesinde nihayet çalışmaları başladı.
Yöre Haber Gazetesi’ne açıklama yapan Ak Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal şunları söyledi; “İlçemizin tarımsal kalkınmasını desteklemek ve su kaynaklarımızı daha verimli kullanmak amacıyla Hasbek Köyü’nde sulama göleti çalışmaları resmen başlamıştır.
Bu önemli proje sayesinde, bölgedeki su kaynakları daha etkin bir şekilde kullanılacak, tarımsal verimlilik ve ürün çeşitliliği artacak, ilçemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacak, çiftçilerimizin sulama sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşacak.
Sürecin takibi ve hızlandırılması aşamasında emeklerini esirgemeyen tabiri caizse gecesini gündüzüne katan Yozgat’ın Ağabeyi , Ak Parti Yozgat Milletvekilimiz, TESKOMB Genel Başkanı, Sarıkaya’mızın büyük değeri sayın Abdülkadir AKGÜL ve Süleyman ŞAHAN beyefendiye, İl başkanımız Çelebi Altuntaş’a ve İl Genel Meclis başkanımız hemşehrimiz Adnan Ünal beyefendiye önceki dönem milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Haber Yasemin Tek

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

HASTANEDEN İNSAN MANZARALARI

Kentin batısında yer alan Erzurum Şehir Hastanesi, çevre illere de hizmet sunan hilal şeklindeki girişine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.