Anasayfa / Güncel / Ödüllerini Roma Hamamı Önünde Aldılar

Ödüllerini Roma Hamamı Önünde Aldılar

Ödüllerini Roma Hamamı Önünde Aldılar

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları’nın ilk etabı bugün Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde başladı. Yıldız Erkek A, Yıldız Erkek B, Yıldız Kadınlar ve Genç Erkekler kategorisinde Sarıkaya’da düzenlenen yarışmaya toplamda ikiyüz seksen sporcu katıldı.

Sarıkaya, Sorgun arasında belirlenen yedi kilometrelik yol güzergahında sporcular üç farklı parkurda startla birlikte zamana karşı yarıştılar. Yarışmada dereceye giren sporcular ödüllerini Roma hamamı önünde aldılar.

Roma hamamı önünde düzenlenen ödül töreninde bisiklet sporunu çok sevdiğini ve ilgilisi olduğunu belirten Vali Yardımcısı Salih Altun, “ bisikletçilerin olduğu yere renk, heyecan, güzellik geliyor. Geçtikleri yerleri de güzelleştirip geçiyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Yozgat Valiliği olarak, bütün kamu kurum ve kuruluşları olarak, heyecan olan, adrenalin olan bütün faaliyetleri destekliyoruz. Kazananları tebrik ederim. Dereceye giremeyenleri ise bu çalışmaya ve antrenmana yitecektir. Bir sonraki müsabakalarda da bu arkadaşlarımızın dereceye girmesini temenni ederim “dedi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF), Yozgat Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşen ve Sarıkaya Belediyesi ve Kaymakamlığıyla beraber gerçekleşen yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu yarışmada dereceye girenleri kutladı.

Burada yapılan spor etkinliğinin Sarıkaya için çok önemli olduğunu vurgulayan Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan,” sizleri gören çocuklara ilham kaynağı olacaksınız. Sizin gibi bu kadar profesyonel sporcuları belki burada hiç görmediler bu açıdan baktığımız zaman gerçekten kıymetli bir gün yaşadı Sarıkaya” dedi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a ve Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlun’a teşekkür ederek katılımcılara Roma Hamamı hakkında kısa bilgiler verdi.

Düzenlenen ödül törenine Yozgat İl Kültür Müdürü Metin Halıcı, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Kemal Emre Akdere ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvada dereceye giren sporcular Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

GELECEĞİN TENİSÇİLERİ SARIKAYA’DAN ÇIKACAK

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan spora ve sporcuya verdiği değerle ilçemizde tanınıyor. Sarıkaya Belediyesi kültürel …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.