Anasayfa / Sarıkaya / PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TEMİZLİK MESAİSİNDE

PARK BAHÇE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TEMİZLİK MESAİSİNDE

Sarıkaya Belediyesi bünyesinde yeni kurulan müdürlükler arasında bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçemizin dört bir tarafında temizlik mesaisine devam ediyor.
Ekiplerimiz ilçemizin çeşitli noktalarında yol kenarlarında ki otları ve ilçemizin belirli noktalarında sel taşkın kanallarını temizlemeye devam ediyorlar. İlçemizde yer bulunan en büyük sel taşkın kanalı olan çarşı merkezinde yer alan sel taşkın kanalında da bugün itibariyle temizlik çalışmaları tekrar başladı. Öncelikle personel tarafından içerisinde ki otlar, yosunlar ve çeşitli atık maddeler temizlendikten sonra itfaiye şefliğinde görevli personeller tarafından son temizliği yapılacak. Belediyemiz tarafında rutin olarak yapılan kanal temizlikleri daha kapsamlı bir şekilde devam edecek.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

Şeker Pancarı Üreticisi de Artık Önünü Görmek İstiyor SARIKAYA ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEVKİ GÜNGÖR: “5 BİN TL FİYAT BEKLİYORUZ”

Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör, şeker pancarı üreticilerinin artan girdi maliyetleri karşısında zor bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.