Anasayfa / Güncel / TURAN DÜZ, YOZGAT BİRLİK
VAKFI KONGRESİNDE
GÜVEN TAZELEDİ

TURAN DÜZ, YOZGAT BİRLİK
VAKFI KONGRESİNDE
GÜVEN TAZELEDİ

Yukarı Sarıkaya Eski Belediye Başkanı Durak Turan Düz güven tazeledi.
Ankara Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfının 8. Olağan kongresi Ankara da yapıldı.
Konger Ankara Şafaktepe parkı içindeki Yozgat Kültür Evi’nde gerçekleşti.
Ankara da yaşayan Yozgat’lılara hizmet maksadıyla 25 yıl önce Ankara’da 66 üye ile kurulan Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı (YOBİDAV) üç yılda bir yapılmakta olan kongrenin gündem gereği, Divan Başkanlığına Av. Ali Çelikkaya, yardımcılığına Adem Gökhan Kocaay, kâtipliği Mustafa Solmaz oy birliği ile seçildiler.
Genel Kurula üyelerle birlikte Ankara Anap milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Çevik, Eski Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Av. Yıldırım Ak, DUYKON eski genel başkanı ve Ankara Yozgatlı dernekler federadyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, katıldı.
Bütün kararların itiraz olmaksızın oybirliği ile alındığı kongre çalışmaları pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı. Vakfın Başkan Turan Düz misafirleri selamlayan bir konuşma yaptı ve birlikte görev yaptığı yönetim Kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Kurulda, Durak Turan DÜZ Başkanlığa oybirliği ile tekrar seçildi. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarına yeni üyeler seçerek güven tazeledi.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Durak Turan Düz, İbrahim Uyar, Sefer Kalaman, Kürşat Bacanlı, Hakan Yıldız, Ümit Çevik, Fuat Ülger.
Tekrar başkanlığa seçilen ve güven tazeleyen Durak Turan Düz, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kurucusu olduğum ve daima hizmetinde bulunduğum; gururumuz olan Vakfımıza yeniden beni seçen siz üyelerimize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” diyerek. Başkan Turan Düz, “Yeni yönetime seçilen arkadaşlarıma hizmet ve çalışmalarda başarılar diliyorum. Sizlerin güvenine layık olmaya devam edeceğiz” dedi. Dilek ve temennide söz alan üyelerde Durak Turan Düz ve ekibine başarılar dileyen konuşmalar yaptılar.
Haber Yasemin TEK

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

TÜRKOLOG FATİH ALPARSLAN İLE SÖYLEŞİ-1

AHMET KOÇAK: “Fatih Bey, kısaca kendinizi tanıtır mısınız? (Nerde doğdunuz, nasıl bir ailede,  nerde büyüdünüz, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.