Anasayfa / Güncel / Hisarbey Ortaokuluna Ziyaret

Hisarbey Ortaokuluna Ziyaret

İlçe Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZCAN ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cüneyt YOLDAŞ,  Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Haluk TİMUR, Agâh AYHAN okul ziyareti programları kapsamında Hisarbey Ortaokulunu ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak ilçemizde Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan Hıdır OKÇU’nun kansere yenik düşen oğlu Ahmet Alperen OKÇU anısına okulda yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı. Kütüphanede öğrencilerin kendilerini daha iyi geliştirmeleri ve bilgiye daha kolay ulaşmaları için  ve en önemli vakitlerini kütüphanede kitap okuyarak geçirebilmeleri için 1300 adet kitap kütüphaneye kazandırıldı.  Bu kitapların temininde Samsun  İlkadım İlçesinde halen Şube Müdürlüğü yapan Hıdır OKCU ve okul öğretmenlerinin özverili çalışmalarıyla kitaplar okul kütüphanesine kazandırılmış oldu.

Daha sonra öğrencilerin temelden bilime yönlendirmek ve sevdirmek amacıyla bilim sınıfının açılışı yapıldı. Açılış sonrası bilim sınıfını gezen Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZCAN sınıfın kurulması nedeniyle Okul Müdürü Fuat ARKAÇ ve öğretmenlere teşekkür etti.

Sonrasında sınıfları tek tek gezen İlçe Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZCAN öğrencileri dinleyerek gelecek adına meslek belirtmeleri ve her bir öğrencinin hedefinin olması son derece umut verici oldu.  Kaymakamımız Sayın Yasin Özcan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak boş vakitlerinde bol bol kitap okuyarak test çözmeleri için tavsiyelerde bulunarak okulda görev yapan öğretmenlerin çabalarını takdir ettiğini özellikle okuldan sonra her gün 2 saat öğrencilere gönüllü olarak ücretsiz eğitim vermeleri son derece önemli gördüğünü,ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimiz kendilerini çok iyi bir şekilde ifade edebiliyor. Bol miktarda sosyal etkinlik yapılarak kendini ifade edebilen, isteklerini ve haklarını talep edebilen bilinçli nesillerin yetiştirilmesinde öğretmenlerimiz büyük bir katkı sağlıyor. İlçede eğitim ve öğretim başarısının arttırılması için Kaymakamlık olarak her türlü desteğin verildiğini ve desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Sınıfların gezilmesinin ardından idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ederek onları dinleyen Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZCAN  okulu tekrar ziyaret edeceğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cüneyt YOLDAŞ, Kaymakamımız Sayın Yasin ÖZCAN’a okul ziyaretlerinin öğretmen ve öğrencilerde olumlu moral ve motivasyon oluşturduğunu belirterek, teşekkür etti.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

RAMAZAN BÜTÜN BEREKETİYLE GELDİ

Bizleri yine rahmet, bereket ve mağfiret iklimi Ramazan ayına kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Oruç, iftar, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.