Anasayfa / Güncel / KONAK RESTAURANT AÇILDI

KONAK RESTAURANT AÇILDI

İlçemizde uzun yıllardır lokanta işletmeciliği ile uğraşan Ali Dinç namı diğer Savcı Konak Restaurant’ı Sarıkaya halkının hizmetine sundu. Cuma günü yemekli bir açılışla hizmet vermeye başlayan Konak Restaurant’ın iki ortağı var. Ali Dinç ve Fatih Dinç. Ali (Savcı) Dinç gazetemize yaptığı açıklamada ; “Biz İlçemizde 30 yılı aşkın bir süredir lokanta ve yemek sektöründeyiz. Sarıkaya halkı bizim işletmelerimizin lezzetini iyi bilir. Yıllardır lokanta sektöründe yer aldığımız için Sarıkaya halkının damak tadını da çok iyi bilmekteyiz. Yeni yerimiz Hükümet konağı karşısına düşüyor. Yeni Belediye binasının da girişinde yer alıyor. Sarıkaya halkının hizmetine girmekten mutluluk duyuyoruz. ”dedi.

            Konak Restaurantın açılışına İlçe Kaymakamımız Samet Serin, İlçe Belediye Başkanımız Ömer Açıkel, Sarıkaya ilçe müftümüz Dr. Emrah Kandemir, Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör ve davetliler katıldı. Sarıkaya halkının da yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Programda Konak Restaurant işyerinin açılış kurdelesini Kaymakam Samet Serin, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir ve Sarıkaya Ziraat Odası Başkanı Şevki Güngör tarafından kesildi.

İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir Kuranı Kerim tilaveti okunmasının ardından yapılan dua ile iş yerinin açılışı yapıldı. Sarıkaya Kaymakamı Samet Serin, yeni işyerinin İlçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi. Sarıkaya Belediye başkanı Ömer Açıkel ise Ali Dinç ve Ortağı Fatih Dinç’e yeni yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Sarıkaya halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerini bildirdi. Bizde yıllardır hazırladığı birbirinden güzel yemekleri ve çorbaların tadını bildiğimizden yine kalite ve lezzetten ödün vermeyeceğini bildiğimiz (Savcı) Ali Dinç ve ortağı Fatih Dinç’e hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Haber Mustafa TEK

 

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

GÖZAN VE İBİŞ MAZBATASINI ALDI

Sarıkaya Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Gözan ve Karayakup Kasabası Belediye Başkanlığına seçilen Talat İbiş Sarıkaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.