Anasayfa / Sarıkaya / Türk Eğitim-Sen’den ‘Sarıkaya Masal Gibi’ Ekibine Plaket

Türk Eğitim-Sen’den ‘Sarıkaya Masal Gibi’ Ekibine Plaket

Sarıkaya’da bir grup öğretmen ve vatandaşların bir araya gelerek hazırladığı ve Sarıkaya Belediyesi’nin de bastırdığı ‘Sarıkaya Masal Gibi’ masal kitapları için Türk Eğitim-Sen Sarıkaya Şubesi, kitaplarda emekleri bulunanlara teşekkür plaketi takdim etti.
Geçtiğimiz günlerde Mehmetoğulları Otel’de bir program düzenleyen sendika yönetimi Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve kitapların yazarlarına plaketlerini sundu.
Türk Eğitim-Sen Sarıkaya Şube Başkanı Bayram Höke, programda yaptığı konuşmasında, Sarıkaya’da eğitim alanında yapılan ve eğitimin gelişmesine katkı sunan bütün çalışmaları can-ı gönülden desteklerini bildirdi. Bundan önce de eğitimin yararına çalışmalara destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Höke, Sarıkaya’da eğitim alanında bu tarz çalışmaların olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
Bu çalışmada büyük bir emek olduğu görüşünü savunan Höke, şunları söyledi: “Bu güzel çalışmayı üyelerimizin yapması ayrıca bize şeref ve mutluluk vermiştir. Türk Eğitim-Sen Sarıkaya Teşkilatı olarak Sayın Belediye Başkanımız Ömer Açıkel’i de ayrıca tebrik ediyoruz ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Göreve geldiğinden bugüne Sayın Açıkel’in desteğini sendikamız ve eğitim camiası her daim hissetmiştir. Biz, sendika olarak eğitim alanında eğitimin gelişmesine katkı sağlayacak her türlü faaliyet ve çalışmayı destekledik ve bundan sonra da destekleyeceğiz. Öğretmen arkadaşlarımız, vatandaşlarımız ve belediyemiz hem eğitime büyük katkı sunmuş hem de ilçemizin tanıtılması için önemli bir atak geliştirmişlerdir. Öte yandan bu kitaplar sayesinde de çocuklarımız ilçemizin tarihini de öğrenmiş olacaklar. Ben tekrardan bu eserlerde emeği bulunan herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Sendikamız hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden eğitime ve Sarıkayamıza yapılan bütün olumlu çalışmaları desteklemeye devam edecektir.”
Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel de, Türk Eğitim-Sen’in Sarıkaya’da eğitim alanında önemli işler başardığını ve ilçe eğitimine önemli katkıları bulunduğunu söyledi. Belediye olarak da hem sendikaya hem de ilçedeki eğitimin gelişmesi için eğitim alanına her türlü destekleri verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini aktaran Açıkel, plaket için de sendika yönetimine teşekkürlerini sundu. Açıkel, Sarıkaya Masal Gibi kitapları sayesinde hem ilçenin tarihinin unutulmayacağını hem de ilçenin tanıtımına önemli katkılar sunacağını vurguladı.
Sarıkaya Masal Gibi kitaplarının ekibinde yer alan öğretmenler de Türk Eğitim-Sen Sarıkaya Şubesi’ne plaketlerden dolayı teşekkürlerini sundu.

 

img_3925 img_3928 img_3931 img_3935 img_3937 img_3938

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

MÜFTÜ ELVEREN BU GECE KADİR GECESİ DEDİ

Sarıkaya İlçe Müftüsü Zühdü Elveren Yöre haber gazetesine yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;Kur’an-ı Kerim, insanları …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.