Anasayfa / Güncel / DAVUTOĞLUNDAN DESTEK İSTEDİLER

DAVUTOĞLUNDAN DESTEK İSTEDİLER

Ak Parti Yozgat Milletvekili Av.Yusuf Başer ile milletvekillerimiz Abdulkadir Akgül ve Ertuğrul Soysal TBMM’deki Başbakanlık makamında Başbakanımız Sn.Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ile görüştü.
Yozgat Milletvekilimiz Av.Yusuf Başer ve milletvekillerimiz görüşmede Yozgat’ı ve Yozgat’a yapılması gerekenleri Sn.Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na anlattı.
Türkiye’de Ak Parti’ye en büyük desteği veren illerin başında Yozgat’ın geldiğini ifade eden Başer, 1 Kasım seçimlerinde 4-0 yaparak tarih yazdıklarını ifade etti.
Yozgat’ın iş imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle işsizlik problemi olduğunu, ifade eden Başer, şehrimize yapılacak yatırımların ivedilikle yapılması ve hizmete sunulmasıyla işsizliğin önüne geçilebileceğine vurgu yaptı.
Hızlı Tren, Havalimanı, Bozok Organize Sanayi Bölgesi, Şehir Hastanesi, Diyanet Eğitim Merkezi, Cezaevi, Et Balık Kurumu Süt Ünitesinin açılması ve Karayollarının standardının yükseltilmesi projelerini çok önemsediklerini, bu projelerin şehrin ekonomik ve sosyal hayatını değiştirebilecek, makus talihini yenebilecek projeler olduklarını, işsizlik problemini bu projeler sayesinde aşabileceklerini vurgulayan Başer, bu projelerin şehrimize kazandırılması için ilgili bakanlıkların ve yüklenici firmaların olağanüstü gayret göstermeleri gerektiğini ifade etti.
Görüşmede İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerin kalkındırılması için GAP modelli bir kalkınma projesinin yapılması görüşü de Sn.Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile paylaşıldı.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

GÖZAN SARIKAYA’NIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve bayramlaşma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.