Anasayfa / Güncel / GÖZAN’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

GÖZAN’IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman GÖZAN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile ilgili bir mesaj yayınladı. Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekilleri ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan mesajına şöyle devam etti.
Çocukların yüzünde daima neşe ve sevinç görmek istediklerini ifade eden Başkan Gözan, çocuklara şöyle seslendi;
“Sevgili çocuklar; bu günü coşkuyla kutlarken, yarının liderleri olarak büyük hayaller kurmanızı ve bu hayalleri gerçekleştirmek için azimle çalışmanızı diliyorum. Sizlerin çağdaş ve modern birer birey olarak iyi eğitim almanız, ileride ülkemiz için başarılı görevlerde bulunmanız bizim en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilk meclisimizin tüm üyelerini ve milli egemenliğimizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve özlemle anıyorum”dedi.
Haber Merkezi

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

ANNELER GÜNÜ PROGRAMI

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan Anneler Günü’nü unutmadı. 10 Mayıs Cuma günü saat 18:00 ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.