Anasayfa / Güncel / BAŞKAN ÜNAL’DAN ZİYARET

BAŞKAN ÜNAL’DAN ZİYARET

Yozgat İl Genel meclisi Başkanlığı seçilen Adnan Ünal Ak Parti ilçe binasına gelerek partililer ile buluştu.
Adnan Ünal’ı Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Öcal başta olmak üzere ilçe teşkilatı ve partililer karşıladı.
Parti binasında karşılama konuşması yapan Ak Parti Sarıkaya ilçe başkanı Ufuk Öcal şunları söyledi; “Sarıkaya tarihinin en güzel seçimini yaşadık, hem ilçe merkezini aldık hem de beldemizi aldık şimdiyse il genel meclisi Başkanlığı almış bulunmaktayız.
Bu sonuçtan çok memnunuz, bu sonucu almamız da hepinizin büyük emeği var, hepinize seçimlerde bize destek verip bizim için çalıştığınız ve emeklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum”. dedi.
İkinci konuşmayı ise Sarıkaya Belediye başkanı Osman Gözen yaptı, Gözan konuşmasında şunlara değindi; “Ak Parti Sarıkaya’da bu seçimlerde gerçekten tarih yazdı bunda ilçe başkanımızın, ilçe teşkilatımızın, kadın kollarımızın ve gençlerimizin büyük emeği var. Sizler bize yetki verdiniz belediyeyi verdiniz, biz de beş yıl boyunca çalışıp sizin verdiğiniz bu yetkiyi en iyi şekilde kullanacağız. Bizim en büyük şansımız ilçemizde bir milletvekili olması sayın Abdulkadir Akgül her zaman bize destek verdi ve bu önümüzdeki beş yılda da Sarıkaya’ya gelmeyen yatırım kalmayacak, seçimler biteli bir ay gibi bir süre oldu fakat Ramazan bayramı ve tatilleri de araya katarsak 13 günlük bir çalışma mesaimiz oldu. Hepiniz dışarı çıktığınızda Sarıkaya’da ki değişimi görüyorsunuz gözle görünen bir değişim, biz mitinglerde söz verdiğimiz gibi evine helal ekmek götüren hiç kimseyi işten çıkartmadık çıkartmayı da düşünmüyoruz. Biz sadece seçim sürecinde umutlarıyla oynanıp işe alınan arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık.
Bu görevi bize yüklediniz gerekirse gece yarılarına kadar çalışıp sizlere layık olmaya çalışacağım. Sarıkaya’da herkes görevini biliyor.
DSİ kanal üstünde yıkılan dükkanların yerindeki pis görüntüyü ortadan kaldırmak için çalışmalarına başlayacak. Kanalın oradaki pis görüntüde ortadan kalkacak. Doğal gaz girmemiş evlere doğal gazın girmesi için Sürmeli Gaz ile görüşmelerimiz devam ediyor, kış gelmeden o evrede de doğal gaz gelecektir. Çamlıbel elektrik firmasıyla görüştük elektrik hatlarını da yer altına aldıracağız, Karayolları ile görüşmelerimiz devam ediyor, Milli Eğitim Bakanlığından randevu aldık, ilçemize kazandırılması gereken okullarımızı bir an önce kazandıracağız.
Ben tekrar sizlerin huzurunda Adnan Ünal beyefendiyi il genel meclis üyesi başkanı olduğu için tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan İl Genel Meclisi başkanı Adnan Ünal şu ifadeleri kullandı; “Memur kimliğimden dolayı siyasete pek girmedim ama siyasetin de ucundan tutmayı unutmadım.
İlçemden hiçbir zaman kopmadım, hizmet etmenin de siyasetten geçtiğini bildiğim için İl Genel meclisi üyeliğine aday oldum ve sizlerin teveccühü ile İl Genel meclisi üyesi oldum, daha sonra İl genel meclisi başkanı olarak Sarıkaya ve köylerine hizmet etme şerefine nail oldum.
Biz ilçe başkanımızla, belediye başkanımızla, kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla tamamen uyumlu bir seçim geçirdik. Ve bu seçiminde meyvelerini topladık, hem ilçe merkezini aldık, hem beldemizi aldık, hem de iki tane il genel meclis üyeliğini kazandık. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yozgat’ta ki 14 ilçeye bakarak Sarıkaya çok şanslı, tamamen uyum içerisinde çalışan bir belediye, bir ilçe teşkilatı bir de il Genel meclis üyeleri var. Sarıkaya bundan sonra hizmete doyacak seçimden önce aramızda bir rekabet vardı, seçimler bitti sonuçlar açıklandı. Bundan sonra kimseyi ayırmadan hiçbir köyü ayırmadan hizmet etme zamanıdır.
Biz köylerimize gittiğimizde söylediğimiz tek şey; bizden daha önce İl Genel meclis üyeliği yapan arkadaşlarımız köylerimize çok hizmet etti. Hizmetleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, biz bayrağı onlardan devraldık. Bundan sonra sizlere hizmet etmeye biz adayız dedik ve sizler de o kutsal oylarınızla bize destek verdiniz, biz de bundan sonra Sarıkaya’nın köyleri için hizmet edeceğiz.
Daha önce İl Genel Meclisi Başkanlığı hiçbir ilçeye nasip olmamıştı Cumhur İttifakı olarak MHP’li arkadaşlarımızla istişare ederek bir seçime girdik, başka arkadaşlarımız da aday çıktı ve istişareler sonucunda bu görev bana tevdi edildi. Oylama sonucunda da ben meclis başkanı seçildim, bana destek veren bütün il genel meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık Sarıkaya için köylerimiz için hizmet zamanıdır. Dedi.
Ünal Ak Parti İlçe teşkilatı ve beraberindeki heyetle ilk önce Kaymakam Ahmet Nuri Demiri ziyaret etti. Daha sonra Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Haber Murat Yakışıklı

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

ARKADAŞLARI METE’Yİ ASKERE UĞURLADI

Ülkemizin gençleri yaşları geldiği zaman vatani görevini yapmak için askere büyük bir heves ve şevk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.