Anasayfa / Güncel / SARIKAYA MERKEZ VE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

SARIKAYA MERKEZ VE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Sarıkaya Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Nisan ayı Birlik Meclisi Toplantısı Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz Konferans salonunda tüm köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda, yeni dönemde görev alacak birlik encümeni İl Genel Meclisi üyelerinden Adem Ateş ve Gökhan Hütüt olurken.
Köy muhtarları arasında yapılan seçimde ise Akbenliçiftliği Köyü Muhtarı Nurullan Uzun ve Derekaplancı Köyü Muhtarı Recep Şanlıtürk seçildi.
Kaymakam Ahmet Nuri Demir yaptığı konuşmada Birlik Encümen üyesi seçilen İl Genel Meclis Üyelerimize ve Muhtarlarımıza başarılar dilerken, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde seçmenlerin teveccühü ile mahalle ve köylerimizde seçilen muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.
Toplantıya katılan köy muhtarlarının dilek ve temennileri alınarak toplantı sona erdi.
  Bizde Yöre haber gazetesi olarak İl Genel Meclisi üyelerinden Adem Ateş ve Gökhan Hütüt, köy muhtarları Akbenliçiftliği Köyü Muhtarı Nurullan Uzun ve Derekaplancı Köyü Muhtarı Recep Şanlıtürk e yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Haber Yasemin Tek

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

ARKADAŞLARI METE’Yİ ASKERE UĞURLADI

Ülkemizin gençleri yaşları geldiği zaman vatani görevini yapmak için askere büyük bir heves ve şevk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.