Anasayfa / Güncel / BERBERLERİN BAYRAM MESAİSİ

BERBERLERİN BAYRAM MESAİSİ

Sarıkaya’da Ramazan Bayramı öncesinde berberlerde yoğunluk yaşanıyor. Sarıkaya Gençlik Berber işletmecisi Emre Uçaral, bayrama kısa bir süre kala herkesin tıraş olmak için berberlere akın ettiğini belirtti.
Yoğunluğun artması nedeniyle randevu sistemiyle gece geç saatlere kadar mesai yaptıklarını ifade eden berber Emre Uçaral, müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi.
Bayram öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da işlerinin yoğunlaştığını aktaran Berber Emre Uçaral, “Müşterilerimiz bayram tıraşını yetiştirmek için burada bekliyorlar. Randevu vermemize rağmen yoğunluk nedeniyle bazı müşterilerimiz beklemek zorunda kalıyor. Biz de müşterilerimizi mağdur etmemek için gece geç saatlere kadar mesai yaparak, taleplerini karşılamaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.
Berber Emre Uçaral, müşterilerinden tıraşını bayram haftasına yaymalarını isteyerek, hem kendilerinin hem de müşterilerinin rahat etmelerini sağlayabileceklerini belirtti. Ancak yine de müşterilerinin isteklerini karşılamak için geç saatlere kadar çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Sarıkaya’da bulunan diğer berberler de benzer şekilde yoğun bir mesai harcayarak müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalışıyor. Berberler, bayram boyunca da yoğunluğun devam etmesini beklediklerini ifade etti. Haber Yasmin Tek

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

FIRINLARA DENETİM

Sarıkaya Belediyesi Zabıta ekipleri Sarıkaya’da faliyet gösteren fırınlara denetim yaptı. Sarıkaya belediyesi zapıta ekipleri denetlediği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.