Anasayfa / Güncel / GEÇEN HAFTAKİ BELEDİYE ÇALIŞMALARI

GEÇEN HAFTAKİ BELEDİYE ÇALIŞMALARI

Sarıkaya Belediyesi tarafından geçen hafta boyu devam eden çalışmaları aktaran Başkan Osman Gözan çalışmalarımız ve hizmetlerimiz artarak devam edecek dedi. Sarıkaya Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şu şekilde;
Sel taşkın kanalı içerisinde yer alan kanalizasyon hattının yenilenmesi ve tamirat çalışmaları yapıldı. Mahalle parklarımız için kamelya ve bank imalatı yapılmaya devam etti. Parklar ve aile dinlenme yerlerinde bulunan kamelya bankların tamir edilerek boyanması gerçekleştirildi. Sarıkaya Belediyesi WhatsApp Hizmet Hattı tanıtım broşürlerinin ilçe esnafına ve vatandaşlarımıza dağıtımı gerçekleştirildi.
S u arıza, bakım, onarım ve yeni abone hat bağlantı çalışmaları devam etti.
Sel taşkın kanalı temizliği esnasında yola ve çevreye dökülen atıkların itfaiye ekiplerimizce temizlenmesi gerçekleştirildi.
Mahallelerimizde kanalizasyon bakım, onarım ve yeni konutlara bağlantı yapılması
Sel taşkın kanalında temizlik çalışmaları, Hacı Hasan Bor Parkı’nda çevre düzenleme, tadilat ve boya çalışmaları, Mahallelerimizde yol, kaldırım ve çevre temizlik çalışmaları geçen hafta ki yapılan çalışmalar arasındaydı.
Haber Murat Yakışıklı

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

PROF. DR. KADİR ESMER İLE SÖYLEŞİ -3

“Son yıllarda üniversite sayısı arttı. Artık daha fazla gencimiz üniversite eğitimi alabiliyor. Üniversite sayısının artması …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.