Anasayfa / Sarıkaya / KÖY DENETİMLERİNE DEVAM

KÖY DENETİMLERİNE DEVAM

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan Köylerde yapılan Parke taş ve buna benzer hizmetleri fırsat buldukça yakından inceliyor. Devletin köylerdeki yaşam standartını artırmak için çalışmalarını bir bir uygulayan ve bu konuda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren Özcan incelemeler sırasında yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti.
Kaymakam Özcan ve İl Genel Meclis Üyesi Yıkılmaz, Derekaplancı köyüne giderek yapılan parke yolları inceledi. Çalışmalar hakkında köy muhtarı Refik Saygılı’dan bilgi alan Kaymakam Özcan, yolların köyü adeta bir şehir havasına soktuğunu belirtti. Köylerde yaşayan vatandaşların yollarının şehir yollarından farklı olmaması için ve daha kaliteli hizmet için devletin imkanlarını seferber ettiğini anlatan Özcan, bu hizmetlerin vatandaşların refah ve huzurlu bir yaşam sürmesi için yapıldığını aktardı. Köylerdeki yaşam standardının kalitesinin her geçen gün devlet vatandaş iş birliği daha arttığını ifade eden Özcan, geçen yıl başlatılan parke yol çalışmalarının bu yıl da Sarıkaya’nın köylerinde hızla devam ettiğini vurguladı. Köylerde yaşayan vatandaşlar da bu hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu hizmeti getirenlerden, emeği geçenlerden teşekkür ettiklerini ifade etiler.
Ak Parti il genel meclisi üyesi Murat Yıkılmaz ise gazetemize verdiği demeçte; Hükümetimizin köylere başlattığı hizmet atağını en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Bütün köylerimiz bizim için aynı hepsine eşit mesafedeyiz. Bu yıl çalışmalarımız aralıksız devam etti önümüzdeki dönemde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Köylerimizi yaşanabilir bir vaziyete sokana kadar çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

MÜFTÜ ELVEREN BU GECE KADİR GECESİ DEDİ

Sarıkaya İlçe Müftüsü Zühdü Elveren Yöre haber gazetesine yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;Kur’an-ı Kerim, insanları …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.