Anasayfa / Güncel / MHP MİTİNG ALANINI DOLDURDU

MHP MİTİNG ALANINI DOLDURDU

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkaya Belediye başkan adayı Alparslan Erbek Cumartesi günü yoğun katılım ile ilk mitingini gerçekleştirdi. İlk konuşmayı Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkaya ilçe başkanı Celal Akdağ yaptı.
Akdağ yaptığı konuşmada mitinge katılan Sarıkayalara teşekkür etti. Daha sonra Sarıkaya Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi encümen adayları tanıtıldı.
Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Sarıkaya Belediye başkan adayı Alpaslan Erbek mikrofonlara geldi, Erbek yaptığı konuşmada şunları söyledi; 31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kaldı sizlere bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum seçimler gelir geçer ama biz yine yüz yüze bu memlekette yaşamaya devam edeceğiz. Sevgili Sarıkayalar bu bir genel seçim değil bu bir yerel seçim, biz Sarıkaya belediyesini yönetecek belediye başkanı seçiyoruz, aday olan diğer arkadaşlara başarılar diliyorum, seçim süresinde göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Şu ana kadar görev yapmış bütün belediye başkanı abilerime ve şu ana kadar görev yapmış milletvekililerimize ve halen görev başında olan milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kıymetli Sarıkayalar Sarıkaya’da daha önce başlamış hizmetlerin devam etmesi ve daha güzel hizmetlerin Sarıkayamıza yapılması için bana ve arkadaşlarıma destek vermenizi bekliyorum. Biz sizin gönüllerinize talibiz, biliyoruz ki gönüllere girenler sandıkta oy olarak çıkarlar.
Bu bir yerel seçimdir, genel seçim değil. Genel seçimde de bize destek vermeyip yerelde destek verecek bir sürü Sarıkayalı hemşerilerim var, size söz veriyorum seçimden sonra parti rozetimi çıkartıp bir kenara bırakacağım ve belediye başkanı olduğum zaman da hiçbir partili hiçbir kişi ayırt etmeden bütün Sarıkaya’nın belediye başkanı olacağım bunun sözünü de buradan size veriyorum. Size birkaç soru soracağım ve bu soruları da başkalarının uykularını kaçırmak için sormanızı talep ediyorum. Sarıkayalılar 31 Mart’ta sandığa gidecek miyiz, sandığa sahip çıkacak mıyız, sandıktan galip olarak ayrılacak mıyız. Ne demiştik bir kere kalkan bayrak bir daha inmez 31 Mart’ta tekrar üç ihale sarıkaya belediyesine asacak mıyız? Bilindiği üzere Sarıkaya’da hiçbir parti üç dönem belediye başkanlığı yapmadı, biz bunu başaracağız, üçüncü dönemde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Sarıkaya belediyesini alacağız. Biz rekorları severiz geçen dönem Sarıkaya tarihinin en yüksek farkı atıldı. İlk defa bir parti 5000 oy barajını aştı İkinci dönem aday olup oyun yükselten başkan yine bizdendi. Sarıkaya Belediye başkanımız Ömer Açıkel beni Sarıkaya’nın en başarılı ilçe başkanı yaptı, ben de Allah’ın izniyle Celal Akdağ abimizi Sarıkaya’nın en başarılı ilçe başkanı yapacağım. Tabi sizlerin desteğiyle. Çırak ustayı geçmezse o meslek ölür, biz de bizden önceki ustalardan aldığımız bilgilerin deneyimlerin üzerine katarak yolumuza devam edeceğiz.
Bizleri çıktığımız bu kutlu yolda yalnız bırakmayan çok değerli Sarıkaya halkı sizlere ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunarım sağ olun var olun diyerek sözlerine tamamladı.
Daha sonra mikrofonlara Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef geldi. Sedef Sarıkaya halkını selamladıktan sonra konuşmasına başladı. Bizler Sarıkaya’ya geldiğimiz her zaman bizleri çok mutlu ediyorsunuz, bu soğuk havaya rağmen miting alanını hınca hınç dolduran bütün partili kardeşlerime ablalarıma analarıma bacılarımı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizler bizlere her zaman desteklediniz biz de Alparslan Erbek Sarıkaya belediyesi aldığı zaman onun arkasında duracağı ve Sarıkaya’ya yapacağı bütün hizmetlerde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İki dönem Sarıkaya Belediyesine birçok hizmeti alan Ömer Açıkel’in hizmetlerine kaldığı yerden Alparslan Erbek devam edecek. Bizler size güveniyoruz sizlerin de bize güvenip Alparslan Erbek’i belediye başkanı seçmenizi istiyoruz.
Alparslan Erbek 31 Mart’ta belediyenin koltuğuna oturduğu zaman hem Sarıkaya’nın belediye başkanı olacak hem de Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olacak bundan sonra Sarıkaya’ya gelecek bütün hizmetleri Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı olacak hizmetleri Alparslan Erbek’le birlikte getireceğiz. Alparslan Erbek bu yola yalnız başına çıkmadı, Alparslan Erbek’in arkasında Milliyetçi Hareket Partisi var Ülkü ocakları var Devlet Bahçeli var Alpaslan Erbil’in arkasında Cumhur İttifakı var bunu da herkes böyle bilsin, Alparslan Erbek 31 Mart’tan sonra belediyenin koltuğuna oturacak ve alacağı hizmetlerle de bunu bütün Sarıkayalara ispat edeceğiz. Değerli hemşehrilerimiz biz umut tacirliği yapmıyoruz, biz bir hayalden de bahsetmiyoruz. Biz Yozgat’ta aldığımız belediyelerle yaptığımız hizmetleri konuşuyoruz. Bundan sonra da Sarıkaya’da yapacağımız hizmetleri sizler konuşacaksınız şeklinde konuştu.
Sedef sözlerine şöyle devam etti; ne diyorlar biz iktidarız yaparsak biz yaparız ama biz muhalefetteyken bile onlardan daha çok iş yaptık, onlardan daha çok hizmet yaptık. Şimdi Cumhur İttifakıyız onlardan daha çok hizmet yapacağız. MHP’de Cumhur İttifakı paydaşı biz de diyoruz ki yaparsa MHP yapar. Dedi. Haber Yasemin Tek

Hakkında Mustafa TEK

Ayrıca bakın

TEMİZ BİR SARIKAYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sarıkaya Belediye başkanı Osman Gözan ilçemizi güzelleştirmek için çalışmalarını devam ettiklerini bildirdi. Gözan Geçen hafta …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.